Wellicht heb je zelf wel eens een boxer uit de kast aangetrokken naar werk of school, en niet gemerkt dat er een gat in zit tot iemand je erop wijst. Dit kan een ouder zijn of een partner, of gewoon een persoon die toevallig naar beneden kijkt. Vaak zijn mannen geneigd boxers eenmalig in te slaan en deze te dragen tot letterlijk de gaten erin vallen. Denk aan een gescheurde band met het merknaam erop, gaten, rafels, vlekken die er niet meer uit gaan (jakkes) en meer. Gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn. Er zijn maar een paar merken die kwalitatief sterk ondergoed verkopen, en Björn Borg boxers is daar absoluut een van.

Tijdloos.

Björn Borg ken je vast en zeker van naam. Dit tijdloze merk werd namelijk tien jaar geleden ook al gedragen, wellicht zat je toen nog op je opleiding of begon je net aan je nieuwe baan. Het meest bekend is van dit merk natuurlijk de boxers met de leuke drukke en abstracte printjes. Denk aan wit met een groene rimboeprint, of blauw met geel en oranje patronen.
Vooral bekend is de witte band dat aan de boxer vast zit, met de duidelijke zwarte letters: Björn Borg. Deze steekt net een beetje uit boven de broekriem (wat natuurlijk erg leuk staat) waardoor je het merk goed kan lezen. Zo weet iedereen dat jij van de kwaliteit bent!

Cadeautjes.

Vroeger kwam je op verjaardagen vaak aan met een badset waarin een zeep, spons en deo zat. Dit was het perfecte en meest algemene cadeau wat je iemand kon geven als je twijfelde wat hij leuk vond, of als je een beetje op een budget was. Wat geven mannen elkaar tegenwoordig cadeau? Een ferme handdruk, of doen we nog aan echte cadeautjes uitzoeken? Mannen krijgen graag praktische cadeaus. Ze waarderen bloemen, maar hebben toch liever een cadeau waar ze iets aan hebben. Dat is natuurlijk logisch!
Voor jongens en heren zijn er een paar items die je ze kan geven. Bij jonge jongens denk je al snel aan speelgoed, en bij een wat oudere leeftijsgroep begin je met cadeaus van kwaliteit. Een zonnebril, een paar schoenen, tickets voor een feestje of voorstelling. Het komt wellicht niet snel in je op, maar elke man kan héél goed een nieuw paar boxers gebruiken. Nog handiger is gewoon een setje met nieuwe boxers. En geloof ons, niet alleen de man zelf zal blij zijn met de hippe, mooie en vooral nieuwe boxers in zijn kast!